Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h

NHL inledde den andra tävlingen i finalen. Tampa Bay Lightning besegrade Montreal Canadiens 3-1 och ledde 2-0.

I den första matchen i finalen mellan de båda sidoa ockuperade Tampa Bay Lightning i NHL Ishockey Tröjor helt fördelen på planen. Det var svårt för Montreal Canadiens att få effektiva offensiva möjligheter, och målvakten var också genomsnittlig. Tampa Bay Lightning besegrade Montreal Canadiens 5-1 i det första spelet, men Montreal Canadiens förlorade mot Vegas Golden Knights i det första spelet i semifinalen. Konkurrensen mellan de två sidoa är fortfarande full av spänning.

De två sidoa kommer att starta den tredje tävlingen i Montreal Bell Arena på två dagar. Vi kommer att fortsätta att uppdatera tävlingsresultaten, fortsätt att vara uppmärksam på vår webbplats. Vänner som gillar Tampa Bay Lightning tröjor kan också köpa dem på vår officiella hemsida.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 193 تاريخ : 10 / 4 / 1400 ساعت: 2:56 PM

Stanley Cup-semifinalea 2021 fortsätter. I detta spel bytte Vegas Golden Knights igen, och Montreal Canadiens, klädd i en NHL Ishockey Tröjor, gjorde inga justeringar i uppställningen. Som ett resultat släpar Montreal Canadiens efter sina motståndare lite på scenen, men tar alltid ledningen i poängen. Till slut besegrade Montreal Canadiens Vegas Golden Knights 3-2 och eliminerade motståndaren 4-2 med en totalpoäng på 4-2, vilket ledde till finalen.

I början av matchen matchades de två sidoa jämnt. I den 14: e minuten ledde Montreal Canadiens 1-0. Men den här gången slogs Vegas Golden Knights inte av tryck. Laget tog bara 1 minut för att utjämna 1-1. De två sidoa fortsatte att dö i andra kvartalet, men i spelets 10: e minut hjälpte Montreal Canadiens-lagets utförande återigen dem att ta ledningen, 2-1. Efter det var spelet mycket oroligt. Vegas Golden Knights fick fler chanser två gånger, men de lyckades fortfarande inte göra mål. Bara 1 minut in i det tredje kvartalet jämnade Vegas Golden Knights ut igen och matchen slutade med 2-2 i slutet av ordinarie tid. In i övertid.

På övertid tog Vegas Golden Knights initiativet. De attackerade kontinuerligt och Montreal Canadiens kunde inte andas. Men vid en och en halv minut startade Montreal Canadiens, i en Montreal Canadiens tröjor en kontring och gjorde bollen. Till slut vann Montreal Canadiens 3-2 övertid. Den totala poängen eliminerade Vegas Golden Knights 4-2 och gick in i finalen.